Das Central - Alpine. Luxury. Life, Sölden

Avusturya Alpleri, Soelden
Das Central - Alpine. Luxury. Life, Sölden Genel
Das Central - Alpine. Luxury. Life, Sölden Genel
Das Central - Alpine. Luxury. Life, Sölden Genel
Das Central - Alpine. Luxury. Life, Sölden Genel
Das Central - Alpine. Luxury. Life, Sölden Genel
Image More +46 fotoğraf
Das Central - Alpine. Luxury. Life, Sölden
Auweg 3 Avusturya Alpleri, Soelden

Das Central - Alpine. Luxury. Life, Sölden konaklamanızda Soelden bölgesinde, Stubai Glacier Kayak Merkezi ile 6,8 km (4,2 mi) ve Aqua Dome ile 13,1 km (8,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Rettenbach Buzulu ile 13,7 km ve Tiefenbach Buzulu ile 15,5 km mesafede.

Fondue Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 125 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Spa küveti ve sauna kayak pistinde geçirilen bir gün sonrasında rahatlatıcı bir dinlenme sağlar. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Soelden bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Balkon, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Avlu Manzaralı
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Avlu
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x