Darayonan Lodge

Coron
Darayonan Lodge Genel
Darayonan Lodge Öne Çıkan Resim
Darayonan Lodge Dış Mekan
Darayonan Lodge Dış Mekan
Darayonan Lodge Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Darayonan Lodge
132 National Highway Bgy. Poblacion 1 , Coron

Darayonan Lodge misafirlere Coron (Coron Town Proper) bölgesinde, San Agustin Parish Church ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Iglesia ni Cristo ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Coron Central Plaza ile 0,4 mi (0,6 km) ve Tapyas Dağı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Darayonan Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

27 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x