Dara apartment hotel

Amman
Dara apartment hotel Öne Çıkan Resim
Dara apartment hotel Dış Mekan
Dara apartment hotel Dış Mekan
Dara apartment hotel Dış Mekan
Dara apartment hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Dara apartment hotel
7th Cir. - tbasher 6 , Amman

Dara apartment hotel misafirlere Amman merkezinde, Wakalat Street ve The Galleria Mall Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 4,5 mi (7,3 km) ve Rainbow Street ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Misafirler için 25 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. 50 inç düz ekran televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Luxury
Luxury Süit
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x