Dar Pienatcha

Güneydoğu Fas, Zagora
Dar Pienatcha Genel
Dar Pienatcha Genel
Dar Pienatcha Öne Çıkan Resim
Dar Pienatcha Dış Mekan
Dar Pienatcha Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Dar Pienatcha
Tancita n'chachda Güneydoğu Fas, Zagora

Zagora bölgesindeki Dar Pienatcha konaklamanızda, Ksar Ait-Ben-Haddou yakınında ve Jebel Zagora ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Amezrou ile 0,9 mi (1,5 km) ve Musée des Arts et Traditions de la Valleé du Drâa ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı Dar pienatcha misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x