Dar Lyazid

Meknes-tafilalet (bölge), Majjate
Dar Lyazid Genel
Dar Lyazid Genel
Dar Lyazid Öne Çıkan Resim
Dar Lyazid Dış Mekan
Dar Lyazid Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Dar Lyazid
Km 15, Coopérative Niya Boufekrane, BP 2015 Meknes-tafilalet (bölge), Majjate

Majjate bölgesindeki Dar Lyazid konaklamanızda, Ayam Zaman ile 9,4 mi (15,1 km) ve Heri es-Souani ile 10,6 mi (17 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Agdal Basin ile 10,6 mi (17 km) ve Moulay Ismail University ile 10,7 mi (17,3 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 8 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x