Dar Korsan

Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Udayas Kesbah Bölgesi
Dar Korsan Öne Çıkan Resim
Dar Korsan Dış Mekan
Dar Korsan İç Mekan
Dar Korsan İç Mekan
Dar Korsan Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Dar Korsan
84, rue BAZO KASBAH DES OUDAYAS Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Udayas Kesbah Bölgesi

Dar Korsan misafirlere Rabat bölgesinde, plaj yakınında, Galérie d'Art Nouiga ve Bab Oudaia yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Rue des Consuls ile 0,2 mi (0,3 km) ve Kasbah des Oudaias ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda Dar Korsan misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x