Dar Imoughlad

Al Haouz, Asni
Dar Imoughlad Genel
Dar Imoughlad Öne Çıkan Resim
Dar Imoughlad Dış Mekan
Dar Imoughlad Dış Mekan
Dar Imoughlad Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Dar Imoughlad
Toubkal Vallès Imlil Al Haouz, Asni

Dar Imoughlad konaklamanızda Asni bölgesinde, dağda, Oasiria Water Park (Oasiria Su Parkı) ile 51,2 km (31,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu rezidans Oukaimeden Kayak Merkezi ve Menara Bahçeleri ile aynı bölgededir.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 29 inç plazma televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 3 Yatak Odası
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 3 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x