Dar Fatma

Sidi Bou Said
Dar Fatma Genel
Dar Fatma Öne Çıkan Resim
Dar Fatma Dış Mekan
Dar Fatma Dış Mekan
Dar Fatma Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Dar Fatma
1 Rue Sidi Boutaraa , Sidi Bou Said

Sidi Bou Said bölgesindeki Dar Fatma misafirlere Palais Ennejma Ezzahra Sarayı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve St. Louis Katedrali ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Carthage Müzesi ile 6,1 km (3,8 mil) ve Roman Circus ile 6,3 km (3,9 mil) mesafede.

Restoranda Dar Fatma misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x