Dar Bounkhal

Guelmim-es Semara, Asrir
Dar Bounkhal Genel
Dar Bounkhal Genel
Dar Bounkhal Genel
Dar Bounkhal Öne Çıkan Resim
Dar Bounkhal Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Dar Bounkhal
Oasis Tighmert Guelmim-es Semara, Asrir

Asrir bölgesindeki Dar Bounkhal misafirlere kırsal bölgede, Museum of Nomadic Memory ve Tighmert Botanic Garden ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Tighmert Mosque ile 5,4 mi (8,6 km) ve Touaghil Halk Bahçesi ile 6,6 mi (10,7 km) mesafede.

Dar Bounkhal misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 9.30 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x