Dar Al Deyafa Hotel Apartment

Maskat
Dar Al Deyafa Hotel Apartment Öne Çıkan Resim
Dar Al Deyafa Hotel Apartment Dış Mekan
Dar Al Deyafa Hotel Apartment Dış Mekan
Dar Al Deyafa Hotel Apartment Oda Düzeni
Dar Al Deyafa Hotel Apartment Oda Düzeni
Image More +46 fotoğraf
Dar Al Deyafa Hotel Apartment
Algoubra North, 118 , Maskat

Dar Al Deyafa Hotel Apartment misafirlere Maskat (Al Ghubrah Ash Shamaliyyah) bölgesinde, Sultan Qaboos Ulu Camisi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Avenues Alışveriş Merkezi ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Muscat Grand Mall Alışveriş Merkezi ile 1,8 km (1,1 mi) ve Muscat Kraliyet Operası ile 9,4 km (5,8 mi) mesafede.

Bu apart otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 38 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire (Double)
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x