Daphnae House

Sicilya Güney Sahili, Palma di Montechiaro
Daphnae House Genel
Daphnae House Genel
Daphnae House Genel
Daphnae House Genel
Daphnae House Genel
Image More +55 fotoğraf
Daphnae House
Via R. Grieco, 1 Sicilya Güney Sahili, Palma di Montechiaro

Daphnae House konaklamanızda Palma di Montechiaro merkezinde, Chiesa Madre ve Ducal Sarayı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu konak otel Punta Bianca Plajı ile 13,5 km (8,4 mi) ve Tapınaklar Vadisi ile 23,7 km (14,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca konak otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu konak otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler 10.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Psiche)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (Berenice)
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, Balkon (Andromeda)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (Galatea)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Danae)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon (Euridice)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x