Dansala Cottage

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Dansala Cottage Öne Çıkan Resim
Dansala Cottage Dış Mekan
Dansala Cottage Dış Mekan
Dansala Cottage Dış Mekan
Dansala Cottage Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Dansala Cottage
Dikkumbura Road Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Bu villa misafirlere Koggala bölgesinde, plaj yakınında ve Koggala Gölü yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Unawatuna Plajı ile 5,1 mi (8,2 km) ve Mirissa Plajı ile 14,1 mi (22,7 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor.

Konforunuz için villa vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Banyoda sadece duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 2 Yatak Odası, Göl Manzaralı, Göl Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x