Daniyar Hotel

Astana
Daniyar Hotel Genel
Daniyar Hotel Öne Çıkan Resim
Daniyar Hotel Kahvaltı
Daniyar Hotel Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Daniyar Hotel Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +5 fotoğraf
Daniyar Hotel
Tauelsizdik 9 , Astana

Daniyar Hotel misafirlere Astana (Almaty District) bölgesinde, Otan Korgaushylar Monument ve Monument to the Dead of the Totalitarian Regime ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Çocuk Sarayı ile 1,1 mi (1,8 km) ve President's Culture Centre ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Yemek servisi için Daniyar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 56 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Astana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x