Danhostel Skanderborg

Søhøjlandet, Skanderborg
Danhostel Skanderborg Genel
Danhostel Skanderborg Genel
Danhostel Skanderborg Genel
Danhostel Skanderborg Genel
Danhostel Skanderborg Genel
Image More +85 fotoğraf
Danhostel Skanderborg
Kindlersvej 9 Søhøjlandet, Skanderborg

Danhostel Skanderborg konaklamanızda Skanderborg bölgesinde, göl üzerinde, Skanderborg Bunker Müzesi yakınında Dyrehaven ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı hostel Skanderborg Slotskirke ile 2,1 km ve Skanderborg Golf Kulübü ile 7,1 km mesafede.

Restoranda Danhostel Skanderborg misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 36 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, çamaşırhane ve su sebili mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Linen Excluded)
Room
Tek Kişilik Oda (Linen Excluded)
Room
Family Oda (Linen Excluded)
Room
Kır Evi, 3 Yatak Odası (Linen Excluded)
Room
Kır Evi, 2 Yatak Odası (Linen Excluded)
Room
Üç Kişilik Oda (Linen Excluded)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x