Dandy Hotel Tianmu Branch

Taypey
Dandy Hotel Tianmu Branch Genel
Dandy Hotel Tianmu Branch Genel
Dandy Hotel Tianmu Branch Öne Çıkan Resim
Dandy Hotel Tianmu Branch Dış Mekan
Dandy Hotel Tianmu Branch Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Dandy Hotel Tianmu Branch
No.2, Ln. 728, Sec. 6, Zhongshan N. Rd. Shilin Dist. , Taypey

Dandy Hotel Tianmu Branch misafirlere Taypey (Shilin) bölgesinde, Shipai Gece Pazarı ve Taype Gaziler Genel Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yang-ming-shan ile 4,1 mi (6,7 km) ve Taipei 101 ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

Dandy yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 54 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 42-inç LCD televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x