Dana Plaza

Amman
Dana Plaza Genel
Dana Plaza Öne Çıkan Resim
Dana Plaza Yerinde Yemek
Dana Plaza Fitness
Dana Plaza Havuz
Image More +1 fotoğraf
Dana Plaza
Zahran Street, 6Th Circle , Amman

Amman bölgesindeki Dana Plaza konaklamanızda, Tayvan Elçiliği ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Avenue Mall ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Rainbow Street ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Orta Doğu mutfağı alanında uzman olan Dana Restauarnt yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 98 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Süit
Room
Junior Süit
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x