Dakota Glasgow

Glasgow
Dakota Glasgow Genel
Dakota Glasgow Genel
Dakota Glasgow Genel
Dakota Glasgow Genel
Dakota Glasgow Genel
Image More +86 fotoğraf
Dakota Glasgow
179 West Regent Street , Glasgow

Dakota Glasgow size Glasgow merkezinde, The SSE Hydro ve Sauchiehall Street ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hampden Parkı ile 4,5 mi (7,2 km) ve George Meydanı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için The Grill ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 83 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Oda
Signature
Signature Süit
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x