Dafnoudi

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Erisos
Dafnoudi Genel
Dafnoudi Öne Çıkan Resim
Dafnoudi Dış Mekan
Dafnoudi Dış Mekan
Dafnoudi Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Dafnoudi
Antipata Fiskardo Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Erisos

Kefalonia bölgesindeki Dafnoudi konaklamanızda, Ionian Sea ve Dafnoudi beach ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Myrtos Plajı ile 13 mi (20,9 km) ve Kimilia Beach ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı (for 2)
Room
Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x