D Varee Mai Khao Beach

Güney Tayland, Mai Khao
D Varee Mai Khao Beach Genel
D Varee Mai Khao Beach Genel
D Varee Mai Khao Beach Genel
D Varee Mai Khao Beach Genel
D Varee Mai Khao Beach Genel
Image More +54 fotoğraf
D Varee Mai Khao Beach
128/2 Moo 3 Thalang District Güney Tayland, Mai Khao

Mai Khao bölgesindeki D Varee Mai Khao Beach misafirlere ana cadde üzerinde, Mai Khao Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Splash Jungle Su Parkı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Nai Yang Plajı ile 13,9 mi (22,4 km) ve Bang Tao Plajı ile 19,4 mi (31,3 km) mesafede.

Seaven Sea Restaurant restoranı misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 114 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 3 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Mai Khao bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Room
Süit
Room
Deluxe Room Only, Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x