d'primahotel Airport Jakarta 1

Cava, Tangerang
d'primahotel Airport Jakarta 1 Öne Çıkan Resim
d'primahotel Airport Jakarta 1 Dış Mekan
d'primahotel Airport Jakarta 1 Yerinde Yemek
d'primahotel Airport Jakarta 1 Yerinde Yemek
d'primahotel Airport Jakarta 1 Oda Manzaraları
Image More +9 fotoğraf
d'primahotel Airport Jakarta 1
Jalan Husein Sastranegara, Komplek Ruko Mahkota A2/21A/23A, Benda Cava, Tangerang

Tangerang bölgesindeki d'primahotel Airport Jakarta 1 konaklamanızda, Cengkareng Golf Kulübü ve Soewarna Business Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pantai Pasir Putih PIK 2 ile 18 mi (29 km) ve Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 20,6 mi (33,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 50 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x