D' Lucky Garden Inn

Puerto Princesa
D' Lucky Garden Inn Genel
D' Lucky Garden Inn Genel
D' Lucky Garden Inn Genel
D' Lucky Garden Inn Genel
D' Lucky Garden Inn Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
D' Lucky Garden Inn
P.E.O. Road Brgy Bancao Bancao Rizal Avenue Extension , Puerto Princesa

D' Lucky Garden Inn misafirlere Puerto Princesa (Puerto Princesa Kent Merkezi) bölgesinde, Palawan Special Battalion WW2 Memorial Müzesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve NCCC Mall Palawan Alışveriş Merkezi ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel SM City Puerto Princesa Alışveriş Merkezi ile 3,1 km (1,9 mil) ve Lu-Li Island ile 3,5 km (2,2 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 8.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Basic
Basic Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Basic Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x