D'Franchecis Hostal

Guayacanes
D'Franchecis Hostal Genel
D'Franchecis Hostal Öne Çıkan Resim
D'Franchecis Hostal Dış Mekan
D'Franchecis Hostal Dış Mekan
D'Franchecis Hostal Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
D'Franchecis Hostal
Calle Marginal Juan Dolio , Guayacanes

D'Franchecis Hostal misafirlere Guayacanes (Juan Dolio - El Pueblo) bölgesinde, Guayacanes Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Los Marlins Golf Sahası ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Boca Chica ile 13,9 mi (22,3 km) ve Malecon ile 29,5 mi (47,6 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Two
Two Bedroom Apartment
One
One Bedroom Apartment (Pool View)
Room
Economy Stüdyo
Room
Standard One Bedroom Apartment
Room
One Bedroom Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x