D'Esplanade City View Apartment

Malezya Yarımadası, Johor Bahru
D'Esplanade City View Apartment Genel
D'Esplanade City View Apartment Öne Çıkan Resim
D'Esplanade City View Apartment Dış Mekan
D'Esplanade City View Apartment İç Mekan
D'Esplanade City View Apartment Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
D'Esplanade City View Apartment
56 Jalan Seladang Malezya Yarımadası, Johor Bahru

Bu apart daire size Johor Bahru (Merkez Bölge) bölgesinde, KSL City Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Johor Bahru Şehir Meydanı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Johor Bahru Gümrük, Göçmen ve Karantina Kompleksi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Singapur Hayvanat Bahçesi ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Klimalı bu dairede mutfak var. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur; ayrıca bir Çift Kişilik çekyat bulunmaktadır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve Akıllı televizyonlar var. Banyoda derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu dairede misafilere barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ATM/banka hizmetleri, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
City Apart Daire, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x