D'Coin Lembongan

Lesser Sunda Islands, Lembongan Adası
D'Coin Lembongan Genel
D'Coin Lembongan Genel
D'Coin Lembongan Genel
D'Coin Lembongan Genel
D'Coin Lembongan Genel
Image More +105 fotoğraf
D'Coin Lembongan
Jalan Sunset Beach, Devil Tears Lesser Sunda Islands, Lembongan Adası

D'Coin Lembongan misafirlere Lembongan Adası (Mantar Körfezi) bölgesinde, Sandy Bay Beach yakınında ve Dream Beach ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Şeytanın Gözyaşı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Mantar Körfezi Plajı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x