D'capitale Apartments

Kuzey Vietnam, Hanoi
D'capitale Apartments Genel
D'capitale Apartments Genel
D'capitale Apartments Öne Çıkan Resim
D'capitale Apartments Dış Mekan
D'capitale Apartments Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
D'capitale Apartments
224 Tran Duy Hung Kuzey Vietnam, Hanoi

Hanoi (Trung Hòa Nhân Chính) bölgesindeki bu otel misafirlere Vietnam Ulusal Kongre Merkezi ve Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel My Dinh Ulusal Stadyumu ile 5,4 km (3,4 mil) ve Literature Tapınağı (Edebiyat Tapınağı) ile 6,1 km (3,8 mil) mesafede.

Bu otelde, 20 restoran ve 20 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Select Comfort yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, balkon vardır. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve 45-inç Akıllı televizyonlar var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, geniş duş başlığı ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerin konforu için masa ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Senior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x