D' Agape Meeting & Conference

Gadog
D' Agape Meeting & Conference Genel
D' Agape Meeting & Conference Genel
D' Agape Meeting & Conference Öne Çıkan Resim
D' Agape Meeting & Conference Dış Mekan
D' Agape Meeting & Conference Dış Mekan
Image More +7 fotoğraf
D' Agape Meeting & Conference
Jl. Cikopo Selatan Km.2,5 Ds.Gadog Puncak , Gadog

Megamendung bölgesindeki D' Agape Meeting & Conference konaklamanızda Kuntum Farmfield Çiftçilik Okulu ve Cimory Dairy Land ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Taman Safari Endonezya ile 11,9 mi (19,1 km) ve Gunung Geulis Country Club ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı D'Cabin misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirler için 48 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x