Cypress Pointe Resort

Güney Doğu Birleşik Devletler, Orlando
Cypress Pointe Resort Genel
Cypress Pointe Resort Genel
Cypress Pointe Resort Genel
Cypress Pointe Resort Genel
Cypress Pointe Resort Öne Çıkan Resim
Image More +28 fotoğraf
Cypress Pointe Resort
8651 Treasure Cay Lane Güney Doğu Birleşik Devletler, Orlando

Cypress Pointe Resort misafirlere Orlando bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Walt Disney World® Tatil Bölgesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Orange County Kongre Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Disney Springs® Alışveriş Merkezi ile 2,4 mi (3,8 km) ve Disney Springs® Bölgesi ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı Cafe Pointe misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

336 odada mikrodalga fırın ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, spa küveti ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Mutfak
Daire
Daire (Run of the House)
Room
Süit, 3 Yatak Odası, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x