Cynara Hotel Hacimemis

Çeşme, İzmir
Cynara Hotel Hacimemis Öne Çıkan Resim
Cynara Hotel Hacimemis Dış Mekan
Cynara Hotel Hacimemis Dış Mekan
Cynara Hotel Hacimemis Dış Mekan
Cynara Hotel Hacimemis Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Cynara Hotel Hacimemis
3025. Sk. 6 Çeşme, İzmir

Cynara Hotel Hacımemiş, merkezi konumu sayesinde restoran, kafe ve alışveriş merkezlerine kolayca ulaşma olanağı sunuyor. Öte yandan bölge içindeki popüler plajlar da hotelin hemen yakınlarında konumlanıyor. Otelden Çeşme’nin en ünlü plajlarından biri olarak öne çıkan Ilıca Halk Plajı’na 10 dakikalık sürüş mesafesiyle ulaşılabiliyor. Aynı şekilde Çeşme Kalesi ve Alaçatı Çarşısı’na da burada konakladığınız süre boyunca kolaylıkla gidebiliyorsunuz.

Cynara Hotel Hacımemiş, 10 odalı kapasitesi ile konuklarını büyük bir konfor içerisinde ağırlıyor. Odalarda klima, minibar, uydu kanallı televizyon, espresso makinesi, bornoz ve terlik gibi ihtiyaçlar bulunuyor. Özel banyosu olan odalar lüks kozmetik ürünleri ile donatılıyor. Ayrıca diş fırçası ve diş macunu, saç kurutma makinesi de banyoda bulunanlar arasında. Kablosuz internet, ücretsiz şişe su servisi de alabileceğiniz hizmetler arasında dikkat çekiyor. Bu arada otel, engelli misafirler için merdivensiz yol imkanı sağlıyor. Patili dostlarını yalnız bırakmak istemeyen misafirler için de gayet uygun bir tesis. Evcil hayvanınızla birlikte Cynara Hotel Hacımemiş’te konaklayabiliyorsunuz.

Hotelde günlük bir şekilde kat hizmeti veriliyor. Dileyen misafirler Cynara Hotel Hacımemiş’teki SPA merkezinde tüm yorgunluklarını geride bırakıp rahatlama olanağı bulabiliyor. Burada isterlerse masaj hizmeti de veriliyor. Biraz ferahlamak isterseniz belirlenen saatler içerisinde hotelin havuzunu da dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Misafirler için verilen kahvaltıda genel olarak yerel lezzetler sunuluyor. Hotelde restoran, bar, dinlenme salonu ve kahve dükkanı gibi ayrıcalıklı bölümler bulunuyor. Ortak alanlarda yapılan çay ve kahve servisinin yanı sıra hafif yemek büfesinden de bir şeyler atıştırabilirsiniz. Yaz aylarında bahçede vakit geçirebileceğiniz gibi kış aylarında lobideki şöminenin başında ısınabilirsiniz. Cynara Hotel Hacımemiş’te enfes şarap tadım odasını ziyaret edebiliyorsunuz.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x