Cygnett Park BL

Kuzey Hindistan, Jaipur
Cygnett Park BL Genel
Cygnett Park BL Öne Çıkan Resim
Cygnett Park BL Dış Mekan
Cygnett Park BL Dış Mekan
Cygnett Park BL Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Cygnett Park BL
E 20 Ajmer Road Chowraha, Tagore Nagar, Kuzey Hindistan, Jaipur

Jaipur bölgesindeki Cygnett Park BL konaklamanızda, Mayo College Museum ve Glass Jain Temple ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Hava Mahal ile 7,2 mi (11,6 km) ve Jal Mahal ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

Cygnett Park BL misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

54 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Club Oda
Room
Family Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x