Cyan Hotel de las Americas

Buenos Aires
Cyan Hotel de las Americas Genel
Cyan Hotel de las Americas Genel
Cyan Hotel de las Americas Genel
Cyan Hotel de las Americas Öne Çıkan Resim
Cyan Hotel de las Americas Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Cyan Hotel de las Americas
Libertad 1020 , Buenos Aires

Cyan Hotel de las Americas konaklamanızda Buenos Aires merkezinde, Colon Tiyatrosu ve Palacio de Justicia (Adalet Sarayı) ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel El Ateneo Grand Splendid Kitap Mağazası ile 1 km (0,6 mil) ve Obelisco ile 1,2 km (0,8 mil) mesafede.

Restoranda Cyan Hotel de las Americas misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 130 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, genel oturma odası ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x