Cupido Boutique Hotel

Serra De Tramuntana, Calvia
Cupido Boutique Hotel Genel
Cupido Boutique Hotel Genel
Cupido Boutique Hotel Genel
Cupido Boutique Hotel Genel
Cupido Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +56 fotoğraf
Cupido Boutique Hotel
C/ de Eucalipto, 3 Peguera Serra De Tramuntana, Calvia

Cupido Boutique Hotel misafirlere Calvia bölgesinde, plaj yakınında, Playa de Palmira ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Playa de Tora ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palma de Mallorca Limanı ile 12,3 mi (19,8 km) ve Cala Mayor Plajı ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 75 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Basic
Basic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x