Culture Resort

Güney Sri Lanka Sahili, Polhena
Culture Resort Genel
Culture Resort Öne Çıkan Resim
Culture Resort Dış Mekan
Culture Resort Dış Mekan
Culture Resort İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Culture Resort
24, Beach Road, Polhena Güney Sri Lanka Sahili, Polhena

Culture Resort misafirlere Matara bölgesinde, plajda, Polhena Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Madiha Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mirissa Plajı ile 5,4 mi (8,7 km) ve Matara Plajı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, Okyanusa Sıfır
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x