Cubaneros Holiday Inn

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Laganas
Cubaneros Holiday Inn Genel
Cubaneros Holiday Inn Genel
Cubaneros Holiday Inn Genel
Cubaneros Holiday Inn Öne Çıkan Resim
Cubaneros Holiday Inn Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Cubaneros Holiday Inn
Laganas Beach Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Laganas

Cubaneros Holiday Inn misafirlere Zakynthos bölgesinde, plajda, Laganas Plajı ve National Marine Park of Zakynthos yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Kalamaki Plajı ile 1,3 mi (2 km) ve Zakynthos Limanı ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Cubaneros Beach Bar ideal; otelin denize sıfır bar/oturma salonu misafirlere okyanus manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat (Extra Bed)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Zemin Kat
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı, Zemin Kat
Family
Family Oda, Teras, Zemin Kat
Dört
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Zemin Kat
Üç
Üç Kişilik Oda, Teras, Zemin Kat
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat (King)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x