Crystalkuta Hotel - Bali

Lesser Sunda Islands, Kuta
Crystalkuta Hotel - Bali Genel
Crystalkuta Hotel - Bali Öne Çıkan Resim
Crystalkuta Hotel - Bali Dış Mekan
Crystalkuta Hotel - Bali Dış Mekan
Crystalkuta Hotel - Bali Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Crystalkuta Hotel - Bali
Jl. Bypass Ngurah Rai No. 999 Lesser Sunda Islands, Kuta

Kuta (Ngurah Rai Kuta Geçidi) bölgesindeki Crystalkuta Hotel - Bali misafirlere Mall Bali Galeria ve Kuta El Sanatları Pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Kuta Plajı ile 3 km (1,9 mi) ve Legian Plajı ile 4,7 km (2,9 mi) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Jasmine misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 136 klimalı odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Süit
Room
Junior Süit
Room
Family Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x