Crystalbrook Kingsley

Doğu Avustralya, Newcastle
Crystalbrook Kingsley Genel
Crystalbrook Kingsley Genel
Crystalbrook Kingsley Genel
Crystalbrook Kingsley Öne Çıkan Resim
Crystalbrook Kingsley Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Crystalbrook Kingsley
282 King St Doğu Avustralya, Newcastle

Crystalbrook Kingsley konaklamanızda Newcastle merkezinde, Newcastle Civic Tiyatrosu ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Newcastle Plajı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Merewether Beach ile 2 km ve Nobbys Burnu Plajı ile 2,1 km mesafede.

Yemek servisi için Roundhouse ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

130 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bisiklet saklama alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
City
City Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Basic
Basic Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x