Crystal Blue Hotel Rabigh

Batı Bölgesi, Rabigh
Crystal Blue Hotel Rabigh Öne Çıkan Resim
Crystal Blue Hotel Rabigh Dış Mekan
Crystal Blue Hotel Rabigh İç Mekan
Crystal Blue Hotel Rabigh İç Mekan
Crystal Blue Hotel Rabigh İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Crystal Blue Hotel Rabigh
Rabigh main street Batı Bölgesi, Rabigh

Rabigh bölgesindeki Crystal Blue Hotel Rabigh konaklamanızda, Shifa Parkı ve Postane Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Rebiğ Devlet Hastanesi ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x