Crowne Plaza Dar es Salaam, an IHG Hotel

Dar es Salaam
Crowne Plaza Dar es Salaam, an IHG Hotel Genel
Crowne Plaza Dar es Salaam, an IHG Hotel Genel
Crowne Plaza Dar es Salaam, an IHG Hotel Genel
Crowne Plaza Dar es Salaam, an IHG Hotel Genel
Crowne Plaza Dar es Salaam, an IHG Hotel Genel
Image More +121 fotoğraf
Crowne Plaza Dar es Salaam, an IHG Hotel
Magore St , Dar es Salaam

Dar es Salaam (Upanga Doğu) bölgesindeki Crowne Plaza Dar es Salaam, an IHG Hotel misafirlere Dar es Salaam Uluslararası Konferans Merkezi ve Askari Anıtı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Julius Nyerere Uluslararası Konferans Merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) ve Dar es Salaam Botanik Bahçeleri ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 148 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve bisiklet park alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Dar es Salaam bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 936 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Premium Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Room
Premium Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x