Crowne Garden Hotel

Cebu Adası, Cebu
Crowne Garden Hotel Genel
Crowne Garden Hotel Öne Çıkan Resim
Crowne Garden Hotel Kahvaltı
Crowne Garden Hotel Yerinde Yemek
Crowne Garden Hotel Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Crowne Garden Hotel
Salinas Drive, Lahug Cebu Adası, Cebu

Crowne Garden Hotel misafirlere Cebu merkezinde, Waterfront Cebu City Kumarhanesi ve Cebu Uluslararası Kongre Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel SM City Cebu ile 1,6 mi (2,6 km) ve Fuente Osmena Meydanı ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

45 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Deluxe
Deluxe Oda (Plus)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Standard Oda (Plus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x