Crown Premier Hotel

Sakumono
Crown Premier Hotel Öne Çıkan Resim
Crown Premier Hotel Dış Mekan
Crown Premier Hotel Dış Mekan
Crown Premier Hotel Dış Mekan
Crown Premier Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Crown Premier Hotel
Community 17, Lashibi- Tema Lashibi- Nungua Road, NDC Junction , Sakumono

Crown Premier Hotel misafirlere Sakumono merkezinde, Texpo Market ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Titanic Plajı ile 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Teshie Plajı ile 4 mi (6,4 km) ve Labadi Plajı ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x