Crown Legacy Hotel

Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Baguio
Crown Legacy Hotel Genel
Crown Legacy Hotel Öne Çıkan Resim
Crown Legacy Hotel Dış Mekan
Crown Legacy Hotel İç Mekan
Crown Legacy Hotel İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Crown Legacy Hotel
Corner Montinola Street, Kisad Road Kuzey Luzon Tarım Ve İş Dörtgeni, Baguio

Baguio bölgesindeki Crown Legacy Hotel konaklamanızda, Burnham Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Our Lady of Atonement Cathedral ile 7 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel SM City Baguio ile 1,3 mi (2,1 km) ve Camp John Hay ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için Bonjour Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

153 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x