Crocodilly Inn - Hostel

Darwin
Crocodilly Inn - Hostel Genel
Crocodilly Inn - Hostel Genel
Crocodilly Inn - Hostel Öne Çıkan Resim
Crocodilly Inn - Hostel Dış Mekan
Crocodilly Inn - Hostel Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Crocodilly Inn - Hostel
97 Mitchell St , Darwin

Crocodilly Inn - Hostel misafirlere Darwin (Darwin Şehir Merkezi) bölgesinde, Darwin Eğlence Merkezi yakınında ve St Mary Star of the Sea Katolik Katedrali ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Mindil Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Darwin Waterfront ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 34 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x