Critchley Hackle

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Dullstroom
Critchley Hackle Öne Çıkan Resim
Critchley Hackle Yerinde Yemek
Critchley Hackle Yerinde Yemek
Critchley Hackle Yerinde Yemek
Critchley Hackle Oda Düzeni
Image More +40 fotoğraf
Critchley Hackle
585 Teding Van Berkhout Street Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Dullstroom

Dullstroom bölgesindeki Critchley Hackle konaklamanızda, Wild About Whiskey ve Dullstroom Doğa Koruma Alanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Dullstroom Yırtıcı Kuş ve Rehabilitasyon Merkezi ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otelin restoran, içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Lakeside Room
Room
Tower Room
Room
Royal Suite
Room
1 Bedroom Chalet
Room
2 Bedroom Chalet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x