Crewe Hall Hotel & Spa

North West England, Crewe
Crewe Hall Hotel & Spa Genel
Crewe Hall Hotel & Spa Genel
Crewe Hall Hotel & Spa Genel
Crewe Hall Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Crewe Hall Hotel & Spa İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Crewe Hall Hotel & Spa
Weston Road North West England, Crewe

Crewe bölgesindeki Crewe Hall Hotel & Spa misafirlere kırsal bölgede, Wychwood Park Conference Centre ve Alexandra Stadyumu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Trentham Bahçeleri ile 14,9 mi (23,9 km) ve Lyceum Theatre ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Britanya Mutfağı sevenler için The Brasserie ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 117 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Double Room - Modern Wing
Superior
Superior King Room - Modern Wing
Classic
Classic Twin Room - Modern Wing
Classic
Classic King Room - Modern Wing
Feature
Feature Double Room - Old Hall
Four
Four Poster Room - Old Hall

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x