Creto Hotel Myeongdong

Seul
Creto Hotel Myeongdong Genel
Creto Hotel Myeongdong Öne Çıkan Resim
Creto Hotel Myeongdong Dış Mekan
Creto Hotel Myeongdong Dış Mekan
Creto Hotel Myeongdong İç Mekan
Image More +37 fotoğraf
Creto Hotel Myeongdong
53, Myeongdong 8ga-gil Jung-gu , Seul

Creto Hotel Myeongdong size Seul (Myeongdong) bölgesinde, Gyeongbok Sarayı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Dongdaemun Tarih ve Kültür Parkı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lotte World ile 9,2 mi (14,8 km) ve Myeongdong Sokağı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family İki Ayrı Yataklı Oda (Big Window / Netflix available)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda (Netflix available)
Room
Family İki Ayrı Yataklı Oda (Netflix available)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x