Crest Pool Villas

Güney Tayland, Patong
Crest Pool Villas Öne Çıkan Resim
Crest Pool Villas Dış Mekan
Crest Pool Villas Dış Mekan
Crest Pool Villas Dış Mekan
Crest Pool Villas Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Crest Pool Villas
95 Meun-Ngern Road Güney Tayland, Patong

Crest Pool Villas misafirlere Patong bölgesinde, plaj yakınında, Patong Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Bangla Sokağı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Karon Plajı ile 4 mi (6,4 km) ve Kata Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Atmos ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 34 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Pool Villa
Room
Deluxe Pool Villa
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x