Creekside Lodge and Cabins

Kuzey Arizona, Mayer
Creekside Lodge and Cabins Genel
Creekside Lodge and Cabins Öne Çıkan Resim
Creekside Lodge and Cabins Dış Mekan
Creekside Lodge and Cabins Dış Mekan
Creekside Lodge and Cabins Dış Mekan
Image More +19 fotoğraf
Creekside Lodge and Cabins
11255 S State Route 69 Kuzey Arizona, Mayer

Creekside Lodge and Cabins konaklamanızda Mayer bölgesinde, Whiskey Row ile 46,8 km (29,1 mi) ve Embry-Riddle Havacılık Üniversitesi ile 50,3 km (31,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Prescott Ulusal Ormanı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Agua Fria Ulusal Anıtı ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

The Cellar at Creekside, Creekside Lodge and Cabins misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi, tavan vantilatörü ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Santa
Santa Fe with 2 Double Beds
Room
Santa Fe Cabins
Room
Cowboy Cabin with 1 King Bed
Room
Cowboy Cabin with 2 Double Beds
Room
Lodge Room
Room
The Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x