Craig's Royal Hotel

Goldfields, Ballarat
Craig's Royal Hotel Genel
Craig's Royal Hotel Genel
Craig's Royal Hotel Genel
Craig's Royal Hotel Genel
Craig's Royal Hotel Genel
Image More +65 fotoğraf
Craig's Royal Hotel
10 Lydiard St South Goldfields, Ballarat

Ballarat bölgesindeki Craig's Royal Hotel konaklamanızda, Her Majesty's Theatre ve Ballarat Belediye Binası yakınında konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ballarat Sanat Galerisi ile 0,3 mi (0,5 km) ve St Patrick's Katedrali ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için The Gallery Restaurant restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 41 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrıca misafirlerimizin odalarında rahatça müzik dinleyebilmesi için iPod takma konsolu bulunmaktadır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit
Deluxe
Deluxe Oda
Superior
Superior Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Luxury
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x