Cozy Condo at The Meridin Medini

Malezya Yarımadası, Iskandar Puteri
Cozy Condo at The Meridin Medini Genel
Cozy Condo at The Meridin Medini Öne Çıkan Resim
Cozy Condo at The Meridin Medini İç Mekan
Cozy Condo at The Meridin Medini Oda Düzeni
Cozy Condo at The Meridin Medini Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Cozy Condo at The Meridin Medini
No. 3, Jalan Legoland, Bandar Medini Malezya Yarımadası, Iskandar Puteri

Cozy Condo at The Meridin Medini misafirlere Iskandar Puteri (Nusajaya) bölgesinde, Legoland® Malaysia ve Gleneagles Medini Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire KSL City Alışveriş Merkezi ile 12,7 mi (20,4 km) ve Johor Bahru Şehir Meydanı ile 13,5 mi (21,8 km) mesafede.

Misafirlerimiz mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu dairede misafirlere ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve birden fazla dil bilen personel vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, Havuz Kullanımı, Şehir Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x