Cove Seaview Villas

Ayia Napa
Cove Seaview Villas Öne Çıkan Resim
Cove Seaview Villas Dış Mekan
Cove Seaview Villas İç Mekan
Cove Seaview Villas Kahvaltı
Cove Seaview Villas Yerinde Yemek
Image More +18 fotoğraf
Cove Seaview Villas
Ayia Napa , Ayia Napa

Cove Seaview Villas misafirlere Ayia Napa bölgesinde, plaj yakınında, Nissi Plajı ve Limnara Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa İncir Ağacı Koyu ile 4,2 mi (6,8 km) ve Mkronissos Plajı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Cove Seaview Villas misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Villa, Plaj Manzaralı
Elite
Elite Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x