Courtyard Jazan by Marriott

Suudi Arabistan - Yemen Sınırı, Gizan
Courtyard Jazan by Marriott Genel
Courtyard Jazan by Marriott Genel
Courtyard Jazan by Marriott Genel
Courtyard Jazan by Marriott Genel
Courtyard Jazan by Marriott Genel
Image More +45 fotoğraf
Courtyard Jazan by Marriott
Al Riyadh Road Next To Rashid Mall Suudi Arabistan - Yemen Sınırı, Gizan

Courtyard Jazan by Marriott misafirlere Cizan merkezinde, Al Rashid Alışveriş Merkezi yakınında ve Marina Mall ile yürüyerek 9 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Al Rawda Dst. Park ile 0,8 mi (1,3 km) ve Al Amwaj Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Olea restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 129 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için 24 saat açık sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Cizan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6243 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Stüdyo
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Superior
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x